GÃ¥rdbutik Bellida

Bellida er en ny æblesort, som er blevet super populær i vores gårdbutik og til selvpluk. Det er især æblespisere, som er vilde med søde, saftige og super sprøde æbler som også falder for denne nye sort. Det er lidt ligesom Pink Lady, bare bedre!

Bellida er et super sødt æble, sprødt, fast, saftigt og bare lækkert at bide i. Det er det eneste helt søde æble uden syre, som kan dyrkes i Danmark.

Frugten varierer meget i størrelse og har en postkasserød til mørk rød dækfarve. Bellida er en krydsning af æblesorterne Idared og Elstar. 

Bellida Belinda har en god holdbarhed. Vi høster den som regel i oktober, hvor der også er mulighed for at komme og plukke æblerne selv. Så snart æblerne er plukket, kommer de ind på vores nyeste lager hvor de kan holde sig til sidst i april/først i maj når sæsonen har været rigtig god.

Bellida bedste æblesort

Bellida (af og til også kaldet Bellinda) er et super dejligt æble og det eneste der kan er rigtigt sødt at de æblesorter, der kan dyrkes i Danmark.

Det er på førstepladsen i popularitet hos vores kunder og den sort vi sælger flest af i sæsonen. Og så er det et æble som spises af mange, som ellers godt kunne lide Pink Lady, men gerne ville have et dansk produceret æble. 

Det er også den sort vi har flest træer af.

Kom og smag Bellida i gårdbutikken eller når vi har selvpluk på sorten. Tjek aktuelle sorter på siden gårdbutik eller selvpluk

Læs om vores andre æblesorter her