Gårdbutik åbningstider

Gårdbutikken holder pause indtil ca. sidst i juni, hvor vi åbner med sødkirsebær

Der er selvbetjening i hallen alle dage 10-18

abningstider_selvpluk_gaardbutik

Produkter i gårdbutik

Alle frugter og bær, som vi sælger vi vores gårdbutik, er dyrket her i vores frugtplantage. Køb din frugt hos din lokale frugtavler, så er du sikker på at det er friskt! 

Vi laver også æblemost af vores egne, håndplukkede æbler. 

Se åbningstider for gårdbutik

Se priser på varer i gårdbutik

GÃ¥rdbutik Bellida

Æbler

Bellida, Mutzu, Wellant, Filippa...danske, lokalt dyrkede æbler er bare noget af det bedste vi har i vores gårdbutik.

Vi har i alt 17 æblesorter i vores gårdbutik fordelt ud over sæsonen. Vi starter med Discovery og slutter med den søde og saftige æblesort Bellida og den sprøde og saftige Mutzu.

Aktuelle sorter i vores gårdbutik:

Alle æblesorter er udsolgt for i år. Vi har selvbetjening af æblemost og stauder, og vender tilbage i gårdbutikken i midten af juni med lækre sødkirsebær (hvis frosten ikke tager dem).

Tjek også på vores facebookside for hvad der aktuelt er på hylderne. Opslagene kan også ses uden at gå på facebook, ved at kigge her på siden aktuelt.

GÃ¥rdbutik Clara Frijs

Pærer

Gårdbutik: De første danske pærer er klar i august med sorten Giffard. Et par uger senere modner Clara Frijs, Clapps Favorite og Concorde, Fondante og Conference, mens de sene pærer Alexander Lucas og Doyenne de Comice plukkes i oktober. 

Aktuelle sorter i gårdbutikken:

De sidste pærer er kassert nu, da de begyndte at blive brune indeni.

Tjek hvad der aktuelt er af sorter på vores facebookside, da den opdateres hurtigere. Alternativt kan du også se opslagene her uden at være på facebook.

Gårdbutik Æblemost - Æblejuice

Æblemost

Vi laver æblemost på vores egne, håndplukkede kvalitetsæbler for at få den absolut bedste smag. Vi har æblemost i flere smagsvarianter med med forskellig syrlighed. Fra de meget syrlige Belle de Boskoop til den mere søde æblemost lavet på Cox Orange og Elstar æbler. Vi har også æblemost med hindbærsaft, lavet på vores egne hindbær. Og æblemost med kirsebærsaft af surkirsebær.

Insektvenlige bi venlige stauder

Stauder

Vi har en lille produktion af stauder. Vi har især valgt stauder, som er bi-og sommerfugle stauder, altså stauder som er gode for insekterne. Derudover har vi også valgt vores udvalg ud fra at den hel del af stauderne er gode til snit/afklipning og kan holde sig godt i en vase.

favicon_logo_02

Grønt, Kartofler m.m.

Ud over vores egne frugter og bær sælger vi også lidt grønsager fra Samsø 

Vi sælger hvidkål, rødkål, rosenkål, grønkål, pastinakker, persillerødder og pastinakker når det er sæson. Da det ikke er noget vi selv dyrker, kan der blive udsolgt i løbet af weekenden.