Gårdbutik 

Sæsonens lækkerier er på hylderne

Torsdag og Fredag 12-17

Lørdag og søndag 10-15

gårdbutik

Produkter i gårdbutik

Alle frugter og bær, som vi sælger vi vores gårdbutik, er dyrket her i vores frugtplantage. Køb din frugt hos din lokale frugtavler, så er du sikker på at det er friskt! 

Vi laver også æblemost af vores egne, håndplukkede æbler og marmelade af vores bær.

Danske, lokalt dyrkede æbler er bare noget af det bedste vi har i vores gårdbutik. De er selvfølgelig af egen avl herfra plantagen.

Se åbningstider for gårdbutik

Se priser på varer i gårdbutik

GÃ¥rdbutik Clara Frijs

Pærer

Gårdbutik:

Der er masser af pærer i gårdbutikken nu, der er den super søde og sprøde og saftige Concorde pærer og der er den lækre feinschmecker pærer Doyenne de Comice.

Der er også Lucas og Clapps Favorite pærer i gårdbutikken nu.

Tjek hvad der aktuelt er af sorter på vores facebookside, da den opdateres hurtigere. Alternativt kan du også se opslagene her uden at være på facebook.

GÃ¥rdbutik Bellida

Æbler

Vi forventer at have egne æbler i gårdbutikken indtil midt i april. Der er Bellida, Pinova og Gala i den søde ende, middelsyrlige-sødlige Wellant og Elstar ende.

Læs om æblesorterne.

Se også vores hitliste over vores æblesorter

Tjek også på vores facebookside for hvad der aktuelt er på hylderne. Opslagene kan også ses uden at gå på facebook, ved at kigge her på siden aktuelt.

Gårdbutik Æblemost - Æblejuice

Æblemost

Vi laver æblemost af vores egne æbler

Vi laver æblemost på vores egne, håndplukkede kvalitetsæbler for at få den absolut bedste smag. Vi har æblemost i flere smagsvarianter med med forskellig syrlighed. Fra de meget syrlige Belle de Boskoop til den mere søde æblemost lavet på Cox Orange og Elstar æbler. Vi har også æblemost med hindbærsaft, lavet på vores egne hindbær. 

Lille_Marmelade

Marmelade

Vi får lavet marmelade på vores egene frugter og bær. For at reduere mængden af sukker i marmeladen, bruger vi vores søde æblesorter til at søde marmeladen med. 

Vi har lige nu 3 varianter

Hindbær/Æble marmelade

Hindbær/Brombær/Æble marmelade

Æble/Pære marmelade

Syltede pærer får vi også lavet i efteråret.

Æblemost

Grønt, Kartofler m.m.

Ud over vores egne frugter og bær sælger vi også lidt grønsager og kartofler fra Samsø 

Vi sælger hvidkål, rødkål, rosenkål, grønkål, persillerødder og pastinakker når det er sæson. Da det ikke er noget vi selv dyrker, kan der blive udsolgt i løbet af weekenden.

Vi sælger også Kartofler i en del af sæsonen - Ditta - rigtigt gode kogefaste kartofler.