Gårdbutik 

Vi har nu blommer, æbler og pærer i gårdbutikken

gårdbutik

Produkter i gårdbutik

Alle frugter og bær, som vi sælger vi vores gårdbutik, er dyrket her i vores frugtplantage. Køb din frugt hos din lokale frugtavler, så er du sikker på at det er friskt! 

Vi laver også æblemost af vores egne, håndplukkede æbler. 

Se åbningstider for gårdbutik

Se priser på varer i gårdbutik

Opal blommer

Blommer

Så er det blommetid. Vi har masser af blommer i gårdbutikken nu.

Tjek vores facebook side for hvornår der er selvpluk, da det hurtigt skifter.
Vi har mange blommesorter og høsten er normalt fra september og langt ind i oktober. Vores mest populære sorter er Opal, Jubilæum, Valor, Ive, Victoria, svedskeblommen Hanita og Reine Claude d'Oullins

GÃ¥rdbutik Bellida

Æbler

Så er der Discovery, Delcorf og Aroma på hylderne i gårdbutikken - danske, lokalt dyrkede æbler er bare noget af det bedste vi har i vores gårdbutik. De er selvfølgelig af egen avl herfra plantagen.

Vi har i alt 17 æblesorter i vores gårdbutik fordelt ud over sæsonen. Vi starter med Discovery og slutter med den søde og saftige æblesort Bellida og den sprøde og saftige Mutzu.

Aktuelle sorter i vores gårdbutik:

Alle æblesorter er udsolgt for i år. Vi har selvbetjening af æblemost og stauder, og vender tilbage i gårdbutikken i midten af juni med lækre sødkirsebær (hvis frosten ikke tager dem).

Tjek også på vores facebookside for hvad der aktuelt er på hylderne. Opslagene kan også ses uden at gå på facebook, ved at kigge her på siden aktuelt.

GÃ¥rdbutik Clara Frijs

Pærer

Gårdbutik: Hylderne bugner af de lækreste Clara Frijs og Clapps Favorite pærer.

Senere kommer Concorde, Fondante og Conference, Alexander Lucas og Doyenne de Comice.

Aktuelle sorter i gårdbutikken:

Clara Frijs og Clapps Favorite

Tjek hvad der aktuelt er af sorter på vores facebookside, da den opdateres hurtigere. Alternativt kan du også se opslagene her uden at være på facebook.

Selvpluk blåbær

Blåbær

Der er kun af og til blåbær i butikkken nu, men der er blåbær til selvpluk.

Vi har flere forskellige sorter blåbær for at forlænge vores sæson med blåbær i gårdbutikken. Ofte har vi dog også kun blåbær til selvpluk, da det er meget tidskrævende at plukke dem så længe buskene er så unge. Vi har gerne blåbær i juli - september. Der kan dog være store årsvariationer i sæsonen. Læs mere om blåbærsorter f.eks. hos Plantorama

Brombær Karensminde

Brombær

Vi har brombær i gårdbutikken og til selvpluk nu.

Store, flotte brombær med en sød til let syrlig smag, meget aromatisk.

Vi har brombær ca. fra midt i juli /starten af august indtil ind i oktober.
Læs mere om brombærrene her.

 

hindbær og brombær

Hindbær

Vi har hindbær i gårdbutik og til selvpluk nu.

Vi har hindbær i vores gårdbutik fra ca.midt i juli til først i oktober. Ud over friske hindbær til konsum, har vi også presset hindbærsaft af vores egne hindbær og blandet saften med æblemost så du kan få smagen af sommer hele sæsonen.

Vi har hindbær i gårdbutik og til selvpluk løbende nu. Det går lidt op og ned med mængden.

Stikkelsbaer_plukselv

Stikkelsbær, Ribs, Solbær

Det er slut med stikkelsbær, ribs og solbær for i år.

 

Insektvenlige bi venlige stauder

Stauder

Vi har en lille produktion af stauder. Vi har især valgt stauder, som er bi-og sommerfugle stauder, altså stauder som er gode for insekterne. Derudover har vi også valgt vores udvalg ud fra at den hel del af stauderne er gode til snit/afklipning og kan holde sig godt i en vase. Stauderne står foran gårdbutikken og sælges også ved selvbetjening udenfor åbningstid.

Gårdbutik Æblemost - Æblejuice

Æblemost

Vi laver æblemost på vores egne, håndplukkede kvalitetsæbler for at få den absolut bedste smag. Vi har æblemost i flere smagsvarianter med med forskellig syrlighed. Fra de meget syrlige Belle de Boskoop til den mere søde æblemost lavet på Cox Orange og Elstar æbler. Vi har også æblemost med hindbærsaft, lavet på vores egne hindbær. 

Sødkirsebær

Sødkirsebær/Moreller

Sæsonen for sødkirsebær/moreller er slut for i år

Der er ikke noget så godt som lokalt dyrkede sødkirsebær, som købes i din lokale frugtavlers gårdbutik. Så er de så friske som de kan blive. Kirsebær/Morelsæsonen starter i juni og slutter som regel ind i august. Vores kirsebær står under regntag i sæsonen og vi sætter insektnet rundt om arealet. Det hjælper os til at undgå revnede frugter samt fugle og andre skadedyr.

Læs mere om sorter etc.