Gårdbutik 

Sæsonens lækkerier er på hylderne

Torsdag og Fredag 12-17

Lørdag og søndag 10-15

gårdbutik

Produkter i gårdbutik

Alle frugter og bær, som vi sælger vi vores gårdbutik, er dyrket her i vores frugtplantage. Køb din frugt hos din lokale frugtavler, så er du sikker på at det er friskt! 

Vi laver også æblemost af vores egne, håndplukkede æbler og marmelade af vores bær.

Se åbningstider for gårdbutik

Se priser på varer i gårdbutik

GÃ¥rdbutik Clara Frijs

Pærer

Gårdbutik: Der er masser af pærer i gårdbutikken nu, der er den mest populære pæresort Clara Frijs og der er den lækre feinschmecker pærer Clapps Favorite. Der er også Lucas, Concorde og Doyenne de Comice pærer i gårdbutikken nu.

Tjek hvad der aktuelt er af sorter på vores facebookside, da den opdateres hurtigere. Alternativt kan du også se opslagene her uden at være på facebook.

GÃ¥rdbutik Bellida

Æbler

Vi er i gang med æblerne og forventer fra nu af at have æbler indtil foråret. 

Danske, lokalt dyrkede æbler er bare noget af det bedste vi har i vores gårdbutik. De er selvfølgelig af egen avl herfra plantagen.

Læs om æblesorterne.

Vi har i alt 17 æblesorter i vores gårdbutik fordelt ud over sæsonen. Vi starter med Discovery og slutter med den søde og saftige æblesort Bellida og den sprøde og saftige Mutzu.

Se også vores hitliste over vores æblesorter

Tjek også på vores facebookside for hvad der aktuelt er på hylderne. Opslagene kan også ses uden at gå på facebook, ved at kigge her på siden aktuelt.

opal coverbillede reduceret

Blommer

Vi har blommer i gårdbutikken nu, og forventer at have blommer i gårdbutikken lidt ind i oktober.

Tjek vores facebook side for hvornår der er selvpluk, da det hurtigt skifter.

Selvpluk blåbær

Blåbær

Der er masser af blåbær i marken, men de har ikke så god holdbarhed til at være på hylderne i gårdbutikken, så udvalget vil variere fra få til ingen. Men i selvpluk er der mange.

Vi har flere forskellige sorter blåbær for at forlænge vores sæson med blåbær i gårdbutikken. Ofte har vi dog også kun blåbær til selvpluk, da det er meget tidskrævende at plukke dem så længe buskene er så unge. Vi har gerne blåbær i juli - september. Der kan dog være store årsvariationer i sæsonen. Læs mere om blåbærsorter f.eks. hos Plantorama

Brombær Karensminde

Brombær

Vi er stoppet med at plukke brombær til gårdbutikken, men der kan findes lidt af og til i selvpluk indtil lidt ind i oktober. Det er dog kraftigt aftagende nu.

Store, flotte brombær med en sød til let syrlig smag, meget aromatisk.

Vi har brombær ca. fra midt i juli /starten af august indtil ind i oktober.
Læs mere om brombærrene her.

 

Gårdbutik Æblemost - Æblejuice

Æblemost

Vi laver æblemost af vores egne æbler

Vi laver æblemost på vores egne, håndplukkede kvalitetsæbler for at få den absolut bedste smag. Vi har æblemost i flere smagsvarianter med med forskellig syrlighed. Fra de meget syrlige Belle de Boskoop til den mere søde æblemost lavet på Cox Orange og Elstar æbler. Vi har også æblemost med hindbærsaft, lavet på vores egne hindbær.