Gårdbutik åbningstider

Torsdag og fredag 12.00 - 17.00

Lørdag og Søndag 10.00 - 15.00

gårdbutik

Produkter i gårdbutik

Alle frugter og bær, som vi sælger vi vores gårdbutik, er dyrket her i vores frugtplantage. Køb din frugt hos din lokale frugtavler, så er du sikker på at det er friskt! 

Vi laver også æblemost af vores egne, håndplukkede æbler. 

Se åbningstider for gårdbutik

Se priser på varer i gårdbutik

Sødkirsebær

Sødkirsebær/Moreller

Vi har sødkirsebær/moreller i gårdbutikken nu.

Der er ikke noget så godt som lokalt dyrkede sødkirsebær, som købes i din lokale frugtavlers gårdbutik. Så er de så friske som de kan blive. Kirsebær/Morelsæsonen starter i juni og slutter som regel ind i august. Vores kirsebær står under regntag i sæsonen og vi sætter insektnet rundt om arealet. Det hjælper os til at undgå revnede frugter samt fugle og andre skadedyr.

Læs mere om sorter etc.

hindbær og brombær

Hindbær

Vi har hindbær i gårdbutik og til selvpluk nu.

Vi har hindbær i vores gårdbutik fra ca.midt i juli til først i oktober. Ud over friske hindbær til konsum, har vi også presset hindbærsaft af vores egne hindbær og blandet saften med æblemost så du kan få smagen af sommer hele sæsonen.

Vi har hindbær i gårdbutik og til selvpluk løbende nu.

Brombær Karensminde

Brombær

Vi har brombær i gårdbutikken nu.

Store, flotte brombær med en sød til let syrlig smag, meget aromatisk.

Vi har brombær ca. fra midt i juli /starten af august indtil ind i oktober.
Læs mere om brombærrene her.

 

Gårdbutik Æblemost - Æblejuice

Æblemost

Vi laver æblemost på vores egne, håndplukkede kvalitetsæbler for at få den absolut bedste smag. Vi har æblemost i flere smagsvarianter med med forskellig syrlighed. Fra de meget syrlige Belle de Boskoop til den mere søde æblemost lavet på Cox Orange og Elstar æbler. Vi har også æblemost med hindbærsaft, lavet på vores egne hindbær. 

Stikkelsbaer_plukselv

Stikkelsbær, Ribs, Solbær

Vi har stikkelsbær og ribs i gårdbutikken og til pluk selv nu. Solbær kun til selvpluk.

 

Insektvenlige bi venlige stauder

Stauder

Vi har en lille produktion af stauder. Vi har især valgt stauder, som er bi-og sommerfugle stauder, altså stauder som er gode for insekterne. Derudover har vi også valgt vores udvalg ud fra at den hel del af stauderne er gode til snit/afklipning og kan holde sig godt i en vase. Stauderne står foran gårdbutikken og sælges også ved selvbetjening udenfor åbningstid.