Selvpluk 

Så er vi i gang med selvpluk .

Tjek facebook for hurtig opdatering.

Blåbær selvpluk

PlukSelv

Der er masser og masser af æbler og pærer til selvpluk nu.

Tjek på Facebook eller på forsiden i spalten med facebookopslag for hurtigere opdateringer på hvilke sorter, der er til selvpluk. Husk at opdatere siden, vi oplever af og til at nogle har set lidt ældre opslag, som ikke længere var aktuelle.

Vores priser på PlukSelv er med få undtagelser de samme som sidste år.

selvpluk æbler og pærer

Fri entré for selvplukkere

Nu hvor det især er æbler og pærer, som vi har til selvpluk, er der fri entré til plantagen. Smag gerne på alle sorterne inden du begynder at plukke, så du kan finde din favorit og få det helt rigtige med hjem.

Den gratis entré gælder selvplukkere, som kommer for at plukke frugt i plantagen - hvis man bare vil gå en tur og smage/spise og ikke plukke noget, så kan man godt det, der skal bare købes en billet i gårdbutikken først.

Vores priser på PlukSelv er de samme som sidste år og kan ses på siden "selvpluk priser"

blommer

Blommer

Det er ved at være slut med blommer for i år. Dog kan der plukkes til marmelade indtil blommerne er faldet ned. Vi forventer det er ca. midt i oktober for den seneste sort.

GÃ¥rdbutik Clara Frijs

Pærer

Der er selvpluk i Doyenne de Comice, Conference, Lucas og Concorde nu.

Bellida

Æbler

Vi har mange æblesorter til selvpluk nu, blandt andet Elstar, Wellant, Bellida, Cox Orange, Zari, Belle de Boskoop, Gala og mange flere. Tjek facebook for hurtigere opdatering.

Brombær Karensminde

Brombær

Så er der brombær til selvpluk. 

Selvpluk blåbær

Blåbær

Der er masser af blåbær til selvpluk. Vi har mange sorter, så selvpluk strækker sig fra nu og ind i september. Selvpluk er kun muligt i gårdbutikkens åbningstid.