Selvpluk 

Torsdag til fredag: 12.00 - 17.00
Lørdag og søndag: 10.00 - 15.00

self-pick

Selvpluk frugt og bær

Vi har selvpluk i alle vores frugter og bær arter i løbet af sæsonen, men ikke alle sammen altid. Tjek derfor på facebook hvilke der er til selvpluk i en given weekend, eller på en given dag, da vi hurtigere kan opdatere der.

Vær opmærksom på at man, ligesom de foregående år, skal købe en entrébillet til plantagen i den periode, hvor vi har bær til selvpluk. Billetten købes i gårdbutikken, hvor man også skal have vejet egen emballage inden plukning.

Sødkirsebær

Sødkirsebær/Moreller

Vi har selvpluk i sødkirsebær i weekenden fra torsdag den 29. juli til søndag den 1. august. Der er masser af kirsebær tilbage. Det er sorterne GraceStar og Lapins, som er til selvpluk nu.

Vær opmærksom på at der ligesom de 5 foregående år, er entré på at komme ind og plukke selv i Frugtplantagen.

 

hindbær og brombær

Hindbær

Der er nu hindbær selvpluk løbende, som bærrene modner. Pluk selv hindbær og få dem friske fra plantagen. Tjek vores daglige opslag på Facebook, for at se om der er hindbær på en given dag, da de kan blive plukket rent i løbet af weekenden.

Se mere om hindbærrene her.

Selvpluk blåbær

Blåbær

Så er blåbærrene klar til selvpluk. Vi har mange sorter, så selvpluk strækker sig fra nu og ind i september. Selvpluk er kun muligt i gårdbutikkens åbningstid. 

Brombær Karensminde

Brombær

De første små mængder brombær er begyndt at modne på buskene, men lige nu går det langsomt. Der bliver rigtigt mange til selvpluk fra ca. starten af august, men man kan godt være heldig at finde en bakke eller to allerede nu, dog kan der hurtigt blive plukket rent.

Stikkelsbaer_plukselv

Stikkelsbær

Det er nu muligt med pluk selv af stikkelsbær. Der er rigtigt mange forskellige sorter, så man skal kigge i de to rækker indtil man finder den bedste sort på det givne tidspunkt.

ribs_lille

Ribs

Ribs er klar til selvpluk. Bemærk at vi har entré på at komme ind og plukke selv. Se priser her.