Selvpluk 

Selvpluk indtil ca. sidst i november

Tjek facebook for hurtig opdatering.

selvpluk æbler

PlukSelv

Der er masser og masser af æbler og pærer til selvpluk nu.

Tjek på Facebook eller på forsiden i spalten med facebookopslag for hurtigere opdateringer på hvilke sorter, der er til selvpluk. Husk at opdatere siden, vi oplever af og til at nogle har set lidt ældre opslag, som ikke længere var aktuelle.

Vores priser på PlukSelv er med få undtagelser de samme som sidste år.

selvpluk æbler og pærer

Fri entré for selvplukkere

Nu hvor det især er æbler og pærer, som vi har til selvpluk, er der fri entré til plantagen. Smag gerne på alle sorterne inden du begynder at plukke, så du kan finde din favorit og få det helt rigtige med hjem.

Vores priser på PlukSelv er de samme som sidste år og kan ses på siden "selvpluk priser"

Bellida

Æbler

Vi har stadig 3 sorter som er helt på toppen til selvpluk indtil sidst i november: Mutzu, Bellida og Pinova. Bellida er meget sødt og sprødt, Pinova er meget fast og næsten lige så sødt mens Mutzu er sprødt og saftigt og lidt syrligere.

Der hænger også stadig Wellant og Elstar på træerne. Elstar er nok efterhånden mest velegnet til madlavning og bagning, da de er godt modne ude på træerne. Wellant er god, men plukket fra træerne på nuværende tidspunkt, vil holdbarheden ikke være så god, som hvis man køber dem fra butikken, hvor de har været plukket tidligere og lagt på køl.

Vi har rigtigt mange sorter på hylderne i gårdbutikken indtil midt i april - først i maj.

GÃ¥rdbutik Clara Frijs

Pærer

Det er svært at finde pærer på træerne, men hvis der er lidt, så er det i Lucas, Doyenne de Comice og Concorde du skal lede efter dem.