Selvpluk 

Pluk selv af frugt og bær er muligt når gårdbutikken er åben

self-pick

Selvpluk frugt og bær

Vi har selvpluk i alle vores frugter og bær arter i løbet af sæsonen, men ikke alle sammen altid. Tjek derfor på vores facebook side hvilke der er til selvpluk i en given weekend, eller på en given dag, da vi hurtigere kan opdatere der.

Bærsæsonen går på hæld. Der er stadig en del bær på buskene, men de modner ikke så hurtigt, så vi kan ikke love at der er hindbær eller brombær til selvpluk hver dag i weekenden (torsdag - søndag). Af samme årsag stopper vi nu med at tage entré til selvpluk. 

Til gengæld anmoder vi høfligst om at man kun plukker på de anviste steder.

Pick your own and fruit farm shop

Følg skiltene

Vi skilter hver weekend ud til de rækker hvor bærrene eller frugterne er bedst (og selvfølgelig også er åbne for pluk selv). Det kan sagtens være at du skal gå forbi flere hindbærrækker, hvor der ikke er noget på, før du kommer til de gode bær. Du vil også gå forbi en række brombær som ikke er modne, inden du når ud til vores tidlige brombærsorter. Det betyder ikke, at vi IKKE har nogle bær, det betyder bare at de er der hvor der er skiltet til. Følg derfor skiltene for at få de bedste bær.

Bellida

Æbler

Der er selvpluk i Discovery nu - kom og smag!

Opal blommer

Blommer

I år er der selvpluk i blommerne. Vi er nået til Victoria, Jubilæum og Valor. Hold øje med vores facebook side om hvornår der er selvpluk, da der kan blive udsolgt i løbet af en weekend.

Selvpluk blåbær

Blåbær

Vi forventer at have blåbær til selvpluk indtil ca. midt i september, måske sidst i september. 

Sørg for at følge skiltene for at komme til de bedste steder.

Selvpluk er kun muligt i gårdbutikkens åbningstid. 

GÃ¥rdbutik Clara Frijs

Pærer

 Der er selvpluk i pærer nu, lige nu er det Clara Frijs og Clapps Favorite. Tjek vores facebookside for hurtigere opdateringer om hvornår de næste pærer kommer til selvpluk.

Brombær Karensminde

Brombær

Brombærsæsonen går på hæld, men der er stadig en del brombær tilbage som vil modne i løbet af de næste uger. Vi kan dog ikke længere love at der vil være brombær hver dag vi har åben til selvpluk.

hindbær og brombær

Hindbær

Der er nu færre hindbær til selvpluk, da der kun er lidt på de seneste sorter. Den bedste dag til selvpluk er torsdag når vi åbner kl. 12. Vi har ikke mulighed for at holde øje med hvor meget der bliver plukket på en given dag, når vi står i gårdbutikken, så derfor er det lidt på chancen at komme til selvpluk på hindbær nu. Der er en rimelig stor risiko for at hindbær bliver plukket rent i løbet af weekenden, især søndag er en dårlig dag, da de fleste hindbær højest sandsynligt er plukket rent inden.

Se mere om hindbærrene her.