Kunst og Frugt

Freja plukker 2

Freja Kimani

Freja Kimani Christensen

Mit navn er Freja Kimani. Jeg er født i 1996 og er lige nu bosiddende i Vordingborg. Jeg har boet i København i halvandet år, hvor jeg tog et halvårligt forløb på en dagshøjskole Vera - skole for kunst og design. Jeg havde linjen billedkunst A.

På skolen begyndte jeg at interessere mig meget for abstrakt vægmaleri, som blev to af mine udstillinger under højskoleopholdet. Efter højskoleopholdet har jeg lavet et enkelt vægmaleri på bestilling i en cafe/bar i København. Mine fortrukne materialer er oliemaling og akvarel.

Jeg arbejdede henover sommeren 2020 på karensminde frugtplantage som frugtplukker, for at spare penge sammen til et nyt højskoleophold i starten af 2021 på holbæk kunsthøjskole, da min fremtidige plan er at komme ind på et kunstakademi.

Hvis det har interessere for nogen maler jeg meget gerne på bestilling, både realistiske malerier som dem jeg har lavet for karensminde frugtplantage i akvarel, som bruges til skilte, logoer og etiketter. Derudover er det også muligt at få malet abstrakte malerier på lærred i oliemaling, blyantstegninger samt vægmalerier.

Mariehøns på pærer_vandmærke-red

Frejas akvareller fra plantagen

Freja maler portrætter af frugt, insekter og andre ting i plantagen. Nogle af tingene, for eksempel frugterne, bruges til skilte i plantagen, eller til etiketter på vores frugtsaft/æblemost flasker.

Og så har Freja malet en lille serie om biodiversitet i plantagen. 

Biodiversitet i plantagen

Mariehøns på pærer_vandmærke-redSolhatte_med_vandmærke_reduceretSolhatte_med_vandmærke_reduceret
Biodiversitet

Frejas akvareller med frugt og bær

Om Freja Kimani Christensen

Mariehøns på pærer_vandmærke-red

Biodiversitet og mostetiketter